Председатели

ПОЧЕТНИ ЧЛЕНОВЕ И ПРЕДСЕДАТЕЛИ
Почетни членове на ЕСК „Морски сговор“
1. Йовко Обрейков
2. Атанас Чаушев
3. Стефан Цветков
4. Димитър Енев
5. Ген. Иван Парапунов
6. Петър Нейчев
7. Лука Деянов
8. Сашо Дочев
9. Д-р Любен Томов
10. Д-р Ненко Ненков
11. Наско Начев
Председатели на ЕСК „Морски сговор“
1. Д-р ик. инж. Петър Нейчев – завършва МЕИ – София и УНСС. Започва кариерата си в МК „Кремиковци“, после преминава на работа в системата на БНБ, а по-късно и в Банксервиз. Основател на Популярна каса, участва в управлението на четири публични дружества, листнати на БФБ. Работи активно в неправителствени организации – заместник-председател е на СИБ, член на ръководствата на АИБ и БАККОМ. Автор на няколко книги с финансова тематика, както и на документалната книга „Банковите кризи и истината за Агробизнесбанк“. Той е и първият носител в България на отличието за благотворителност „Пол Харис“ на Ротари интернешънъл.
2. Иван Попов – дипломира се по специалността „Публична администрация“ във Варненския университет. Председател на съвета на директорите на една от водещите печатници в Пловдив „Нова Принт“ АД. Със спорт се занимава още от ранни години – на 16 години вече е републикански шампион по гребане. Като ръководител и експерт в полиграфията подпомага издаването на много български автори, от близо 50-те заглавия шест са посветени на художници от града на тепетата. Девизът му е: „Направи добро и не търси благодарност“.
3. Арх. Валентин Маринов – златен медалист от елитната пловдивска Математическа гимназия, завършва архитектура с отличие, получава и награда за най-добър дипломен проект на випуск 1977 година. Участва в международни олимпиади по математика. Като спортист достига до националния отбор по лека атлетика, дисциплина „Хвърляне на копие“. Дълги години работи в Пловдивската проектантска организация, автор на повече от 100 проекта за Пловдив, страната и чужбина – Олимпийския гребен канал, стадион „Пловдив“/реконструкция/, Концертна зала. Носител на наградата „Пловдив“ за архитектура.
4. Васил Стоев – един от най-известните и обичани пловдивски художници. Живописец с диплом от Националната академия по изобразителни изкуства. От всички награди, с които е отличен през годините, най-много цени наградата „Пловдив“ за постиженията в живописта и наградата от световното бианеле в Малта от 1998 година. В изложбата „В чест на Европа“ негови платна са наредени до тези на Матис, Моделиани, Салватор Дали, частни колекции в много страни са притежатели на негови картини. Платна на Васко Стоев са продавани на търг и в световно известната лондонска аукционна къща „Сотби“.
5. Доц. д-р Иван Соколов – преподавател в Европейско висше училище по икономика и мениджмънт и Варненския свободен университет, председател на Борда на директорите на Международния пловдивски панаир. Чете лекции по публични и корпоративни финанси, за него „Финансите“ е магическа наука. Обича литуратура с историческа тематика, например „Името на розата“ от Умберто Еко. Според него спортът ги събира, а и близо една четвърт от членовете на клуба носят името Иван, така че клубните наздравици около този ден са съвсем естествени. Иван Соколов в момента е действащият председател на клуба.